Logo

Pata negra på tomatbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pata negra på tomatbrød

 

1 dl olivenolie

8 skiver italiensk brød

1 tomat

1 fed hvidløg

8 skiver sortfodsskinke, pata negra, eller parmaskinke

 

Varm olivenolien i en pande.

Rist brødet gyldent i olien og lad det dryppe af på fedtsugende papir.

Skær tomaten i halve og gnid saft og kerner ind i brødet.

Stryg herefter brødet med et halveret hvidløgsfed.

Anret brødet med skinke ovenpå.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.852 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her