Logo

Coleslaw - gulerod/hvidkål-salat med karrydressing

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g gulerødder
600 g hvidkål
2 spsk sød sennep
2 tsk karry
2 dl cremefraiche 18%
4 spsk mayonnaise

Gulerødderne skrælles og rives groft.
Hvidkålen skylles og strimles med en ostehøvl eller kniv.
Dressingen blandes af de øvrige ingredienser.
Salaten kan anvendes i pitabrød, som tilbehør til kødretter eller selvstændig med groft brød.
Serveres til grønsagstærter, div. kødretter hvor karry indgår og som alenesalat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.095 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her