Logo

Ferdinands kryddersild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 kryddersild
mælk
2 dl tomatpure
1 dl estragoneddike
1 løg, fint hakket
¼ tsk nelliker, stødt
2 laurbærblade
1 knsp. timian, tørret
 
Rens, flå og filér kryddersilden og skær fileterne i skrå strimler.
Overhæld dem med mælk og lad dem stå ½ time.
Hæld mælken fra og lad silden dryppe godt af.
Rør marinaden sammen af tomatpure, estragoneddike, finthakket løg, ¼
tsk stødte nelliker, smuldrede laurbærblade og tørret timian.
Hæld marinaden over silden og lad det hele trække til næste dag.

 
Tips: Tilsæt yderligere marinaden 1 lille hakket syltet agurk.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.185 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her