Logo

Beduin-spid

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Spændende opskrift på spid med lammekød, samt porre og løg og krydderier. Retten kan laves på grill eller i ovn. Server gerne lækkert brød og salat til eller en lækker dressing

 

350 g sprængt lamme- eller bedekød, hals
350 g magert lamme- eller bedekød, kølle
1 stor porre
2 løg
30 g frisk kørvel eller ½ bdt Persille
1 tsk sort peber
lidt stødt ingefær
lidt cayennepeber
2-3 spsk olie

De to slags kød skæres i ca. 3 cm store terninger.
Porren gøres i stand, skylles godt, skæres først i mindre stykker og
hakkes derefter meget fint.
Løgene pilles og hakkes fint.
Kørvel eller persille skylles og hakkes ligeledes fint.
Porre, løg og kørvel eller persille kommes i en stor skål.
Herover drysses 1 tsk salt og de øvrige krydderier, olien hældes på og alt røres godt sammen.
Til sidst blandes kødstykkerne i og vendes godt rundt, så de bliver
krydret på alle sider.
Kødet sættes på spid og steges over glødende trækul eller i elektrisk
ovn.
Spiddene skal vendes hyppigt under stegningen, som i alt varer ca. 10
minutter.
Hertil passer landbrød og salat og evt. en dressig.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.610 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her