Logo

Tarteletter med hummerhaler og asparges

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

10 stk tarteletter
40 g smør
3 dl fiskebouillon (vand+terning)
2 dl fløde
salt
peber
cayennepeber
300 g optøede Seven Seas hummerhaler
250 g kogte grønne asparges friske eller fra dåse

Smelt smørret og pisk melet i.
Spæd med fiskebouillon og tilsæt fløde til en jævn stuvning.
Smag til med salt, peber og cayennepeber.
Lad saucen koge sagte 5 min. under hyppig piskning
Kom afdryppede hummerhaler i saucen.
Skær aspares i mindre stykker og kom dem i.
Varm tarteletterne 5 min. i ovn ved 150ºC
Fyld stuvningen i. Pynt med dild og server straks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.603 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her