Logo

Tranebærbrændevin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg friske tranebær
2 dl vodka
2 dl sukker
½ appelsin i stykker
 
Brug lyse faste tranebær.
De kan opbevares i køleskab 4-8 uger (kan også fryses), men de skal IKKE vaskes før brug, da fugt hurtigt kan gøre bærrene dårlige.
Rens og hak tranebærrene.
Bland alle ingredienser og lad det stå i 4-5 uger.
Filtreres og er derefter klar til servering.

 
Tips: Tranebærbrændevin kan være bitter, man kan efter smag tilsættes yderligere sukker. Er brændevinen færdig skal det stå yderligere en uge.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.767 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her