300 g tørrede vermicelli risnudler
2 spsk olie
2 fed hvidløg, finthakkede
350 g svinemørbrad, skåret i strimler
300 g ukogte rejekød
1 stort løg, skåret i tynde både
1-2 spsk karry
150 g grønne bønner, skåret diagonalt i små stykker
1 stor gulerod, skåret i små stænger
1 tsk sukker
1 tsk salt
1 spsk soyasauce
200 g bønnespirer, uden rod
forårsløg, i fine strimler, til pynt.
Opblød de tørrede vermicelli risnudler i kogende vand i 5 minutter eller til de er bløde.
Hæld vandet fra.
Opvarm en spsk af olien i en wok og tilsæt hvidløg, svinekød og rejer.
Steg under omrøring i 2-3 minutter.
Tilsæt bønner, gulerod, sukker og salt.
Dryp lidt vand ud over og steg under omrøring i 2 minutter.
Skru ned på middelvarme.
Tilsæt vermicelli risnudler og soyasauce og vend det med 2 træskeer.
Tilsæt bønnespirer og svinekød og smag til med lidt ekstra salt, peber
og sukker efter behag.
Vend det godt. Retten pyntes med forårsløg.