Logo

Æbleflæsk 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Salt
Evt. lidt sukker
1 kg æbler
Friske timianblade
10 skiverletsaltet stegeflæsk

Steg flæskeskiverne på panden.
Hæld fedtet fra panden, efterhånden som flæsket steges, ellers bliver det ikke sprødt.
Skræl imens æblerne og skær dem i både.
Tag flæsket af panden og hold det varmt på serveringsfadet.

Kom æblerne på og damp dem møre i fedtet - æblerne behøver ikke at koge helt til mos.
Smag det til, nogle kan godt lide æblerne med lidt sukker i.
Anret de lune flæskeskiver på et fad og kom æblerne på.
Drys med lidt friske timianblade.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.351 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her