6 perlehønebryster a 150 g
25 g smør
2 spsk pinjekerner
2 dl hvidvin
6 soltørrede tomater
2 ½ dl piskefløde
100 g østershatte
200 g frisk båndpasta
olie
friske persille kviste
Perlehønebrysterne krydres med salt og peber og brunes for svag varme i det let gyldne smør.
Når alle stykkerne er brune, lægges de tilbage i gryden og pinjekernerne drysses i. Vinen hældes over.
Snit tomaterne i tynde strimler og kom dem i sammen med fløden.
Når brysterne er kommet i kog, lægges låg på og retten simrer for sagte blus i 40 min.
Sluk og lad dem stå og trække i 10 minutter.
Bring vand i kog med olie og salt og kog pastaen efter anvisning på pakken.
Tag kødet op og vend den nykogte, afdryppede pasta i saucen.
Fordel den på varme tallerkner, anret et perlehønebryst på hver og garner med de friske østershatte og pynt med en lille kvist frisk persille.