350 g fuldkornshvedemel
1 spsk bagepulver
½ spsk stødt kanel
½ tsk stødt allehånde
½ tsk stødt muskat
50 g valnøddekerner
100 g rosiner
25 g kokosmel
100 g muscovadosukker/farin
2 æg
1 æggehvide
0 75 dl nøddeolie/neutral majsolie
250 g ananas
350 g gulerødder
Smør en springform på ca. 23 cm i diameter, og læg bagepapir i bunden af formen. Bland alle de tørre ingredienser i en skål.
Pisk de 2 æg og æggehviden sammen med olien i en anden skål.
Skær ananas groft, og riv gulerødderne.
Kom ananasstykker og gulerødder ned til æggene, tilsæt de tørre ingredienser, og rør dejen jævn.
Kom dejen i formen og bag ved 180°C i 45-50 min.
Velegnet til at fryse ned.
Energi pr. stk: 206 kcal, Næringindhold pr 100 gram:
Fedt: 8 gram, Protein: 29 gram, kulhydrater: 4 gram, Fibre: 3,5 gram