Logo

Grønlangkål - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 personer. Kogetid i trykkoger: 3 min.

# Ingredienser

2 grønkålsstokke
1½ dl vand
3 spsk smør eller margarine
4 spsk hvedemel
4 dl mælk
salt og evt. sukker

* Tilberedning

Pluk grønkålsbladene fra stokken.
Rib og skyl dem.
Kom dem i trykgryden med vandet.
Læg låg på og bring gryden på tryk i 3 min.
Tag hurtigt trykket af gryden.
Hak grønkålen.
Smelt smørret og rør det sammen med melet.
Spæd med mælken og lad stuvningen koge få minutter.
Bland den hakkede grønkål i og smag til med salt, peber og evt. sukker.
Serveres til skinke, hamburgerryg, kogte pølser eller medisterpølse.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.247 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her