Logo

Orientalske fiskefrikadeller til fest

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

del af buffet til ca 40 personer.

1 kg torskefilet
1 kg mørk sejfilet
2 fed hvidløg
2 mellemstore løg
3 citrongræs
25 g skrællet ingefær
2 røde chilier
6 æg
2 spsk brun farin
100 g hvedemel
1 spsk sambal oelek
6 spsk fiskesauce
olie til stegning
salt og peber

Skær fisken i mindre stykker; kom dem i en blender, og blend til fars.
Finthak løg, citrongræs, hvidløg, ingefær og chili; bland de finthakkede ingredienser, og rør dem derefter i fiskefarsen.
Tilsæt æg, brun farin, hvedemel, sombol oelek, salt og peber og fiskesauce.
Steg en lille prøve, og smog, om der skal mere salt og peber eller chili i.
Form farsen til små frikadeller ved hjælp af en ske, og steg dem gyldne i olie.
Kan tilberedes dagen før og evt. lunes let før servering.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.341 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her