Dej:
3 æg
200 g sukker
1 tsk vaniljesukker
2.5 tsk bagepulver
180 g hvedemel
1 ½ dl minimælk
1 spsk fromage frais / græsk youghurt
Top:
150 g farin
4 spsk minimælk
½ dl sirup
50 g havregryn
25 g kokosmel
Pisk æg og sukker hvidt. Bland hvedemel, vaniljesukker og bagepulver, og vend det i æggeskummet sammen med mælk og fromage frais/græsk youghurt. Kom dejen i en lille bradepande (20 x 25 cm) med bagepapir og bag kagen i ca. 25 minutter ved 200ºC.
Mens kagen er i ovnen, blandes alle top-ingridienserne i en gryde og koges op under røring.
Tag så kagen ud af ovnen og skru op til 225ºC.
Hæld kokosmassen i et lag ud over kagen og bag den yderligere i ca. 3-5 min.
Tips: Ønsker man ikke så højt et sukkerindhold, kan man bruge sødemiddel (i pulverform) i stedet for sukker i selve dejen (se størrelsesforhold på sødemiddlets emballage)