Logo

Ingefærmarineret svinemørbrad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ingefærmarineret svinemørbrad

2 pers.

 

4 dl hønsebouillon
½ dl sojasauce
½ dl brun farin
3 spsk tomatketchup
3 spsk frisk ingefær
3 fed hvidløg
1 spsk balsamico
1 stk svinemørbrad
1 spsk olivenolie

Rør halvdelen af bouillonen, sojasauce, farin, kethcup, reven ingefær, presset hvidløg og balsamico sammen i en stor, lukbar plastikpose.
Læg den hele mørbrad ned i posen med marinade.

Luk posen grundigt og lad mørbraden marinere i køleskabet et par timer (vend mørbraden et par gange undervejs).

Bring herefter mørbraden til stuetemperatur.
Forvarm ovnen til 220°C.

Klap mørbraden tør og gem marinaden.

Varm olien i en ovnfast pande.

Steg mørbraden på alle sider, ca. 3 min. i alt.

Sæt panden med mørbraden i ovnen og steg den, til et stegetermometer viser 80°C, ca. 10-12 min.

Tag den ud og lad den hvile indpakket i folie i ca. 10 min.
Imens mørbraden steger, hældes marinaden gennem en si ned i en gryde.

Kog saucen ind til ca. 0.75 dl, ca. 10-15 min.

Tilsæt resterende bouillon og bring saucen til at simre.

Skær mørbraden ud og servér den med saucen.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,6 (11 stemmer)
Siden er blevet set 2.249 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her