2 pers.
4 dl hønsebouillon
½ dl sojasauce
½ dl brun farin
3 spsk tomatketchup
3 spsk frisk ingefær
3 fed hvidløg
1 spsk balsamico
1 stk svinemørbrad
1 spsk olivenolie
Rør halvdelen af bouillonen, sojasauce, farin, kethcup, reven ingefær, presset hvidløg og balsamico sammen i en stor, lukbar plastikpose.
Læg den hele mørbrad ned i posen med marinade.
Luk posen grundigt og lad mørbraden marinere i køleskabet et par timer (vend mørbraden et par gange undervejs).
Bring herefter mørbraden til stuetemperatur.
Forvarm ovnen til 220°C.
Klap mørbraden tør og gem marinaden.
Varm olien i en ovnfast pande.
Steg mørbraden på alle sider, ca. 3 min. i alt.
Sæt panden med mørbraden i ovnen og steg den, til et stegetermometer viser 80°C, ca. 10-12 min.
Tag den ud og lad den hvile indpakket i folie i ca. 10 min.
Imens mørbraden steger, hældes marinaden gennem en si ned i en gryde.
Kog saucen ind til ca. 0.75 dl, ca. 10-15 min.
Tilsæt resterende bouillon og bring saucen til at simre.
Skær mørbraden ud og servér den med saucen.