Logo

Frossen Mokka

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 kopper varm frisk kaffe
24 spsk chokoladesirup
1 liter blød vaniljeis
1 kop kold kaffe
 
Hæld varm kaffe og chokoladesirup i en blender og bland godt.
Lad blandingen køle af til stuetemperatur.
Bland denne med de andre ingredienser i en separat skål, indtil det er
blødt.
Drikken er nu klar til servering.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,1 (9 stemmer)
Siden er blevet set 8.483 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her