Logo

Flagermus med rhum à la Creole

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Skær hoveder og vinger af flagermusene og tag indmaden ud.

Musene bindes op og steges i smør, sammen med lidt bacon skåret i tern. Tilsæt hvidløg, perleløg og salt sammen med en bouquet garni af allehånde, peberkorn og kanel.

Flambér flagermusene i Martinique rhum, kom en god rødvin på og lad dem koge i ca. 20 min.

Serveres med kogte Basmati ris.
Hvis du ikke kan få fat på flagermus, kan duer anvendes i stedet!

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.111 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her