Logo

Marcipanbrød med romrosiner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(2 stk)
1 dl rosiner
½ dl rom
200 g marcipan
lidt flormelis
overtrækschokolade

Rosinerne lægges i blød i rom og æltes sammen med marcipanen. Brug lidt flormelis. Form massen til et brød. Pensl med overtrækschokoladen. Pynt med mimoser og kandiserede violer.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 948 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Mobiltelefoner i folkeskolen, skal det forbydes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her