8 skiver spegeskinke
Tomatsalat:
4-5 modne tomater
1 hakket skalotteløg
salt
ca. 2 spsk olivenolie
Champignonsalat:
250 g champignon
1 portion marinade
1 fed hvidløg
1 spsk hakket persille
Grøn salat:
1 salathoved
1 portion roquefort-marinade (olie/eddike marinade tilsat 2 spsk
roquefort)
Tomaterne skæres i skiver, drysses med hakket løg, salt og overhældes
med olie.
De rensede champignon skæres i skiver og vendes i marinade, sammen
med hvidløg og persille.
Rør roquefortmarinaden i salatskålen.
Læg den skyllede salat i skålen, men bland først salaten inde ved bordet.
Tips: Spegeskinke skåret i papirstynde skiver serveret med et udvalg af
salater, er en let og velsmagende forret, og kan med lige stort held
serveres til det kolde bord eller som en bid natmad. Salaterne kan
varieres alt efter, hvad spisekammeret rummer.