Logo

Yorkshire pudding

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

solsikkeolie
115 g hvedemel
3 store æg
2 dl mælk
salt

Yorkshirepuddingerne laves i form. Hæld en halv centimeter olie i hvert hul. Sæt formen ned i en større bradepande og stil den ind i en 230°C varm ovn. Det er vigtigt, at olien er varm, når man hælder dejen i.
Til dejen piskes hvedemel, æg, mælk og salt godt sammen, så der ikke er klumper. Hvis dejen får lov at stå en dag, bliver yorkshirepuddingerne større og lettere, men man kan få næsten samme effekt ved at tilsætte lidt ekstra hvedemel til dejen.
Når olien er rygende varm, hældes dejen hurtigt op i hullerne med en øseske. Hvis olien bliver kold, falder yorkshirepuddingerne sammen. Når dejen er fordelt, skal de bage i 35 minutter, eller til de er mørkt gyldne.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.342 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her