300 g mørk farin
2 dl majs olie
4 æg
275 g hvedemel
1 tsk vaniljesukker
2 tsk bagepulver
½ tsk salt
1 tsk natron
2 tsk kanel
375 g revet gulerod (store og ikke for saftige)
1 dl rosiner
35 g valnødder
Glasur:
4 flødeost buco a 50 gram
125 gram smør
250 gram flormelis
1 tsk vaniljesukker
Rør farin sammen med olie og pisk æggene i et ad gangen.
Pisk til dejen bliver lys og cremeet.
Bland hvedemel med vaniljesukkeret, bagepulver, salt, natron og kanel.
Rør dejen sammen og vend derefter revet gulerod i, sammen med rosiner og valnødder.
Læg bagepapir i formen, og hæld dejen i.
Sæt formen i ovnen ved 185°C i ca 1 ¼ time,
Prøv at stikke i kagen, for at se om den er bagt.
Glasur:
Rør ost og smør blødt og rør det sigtede flormelis i sammen med vanilje.
Smør cremen over, når kagen er afkølet.
Tips: Man han nøjes med en halv portion creme til denne kage.