Logo

Saltede græskarkerner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

græskarkerner
salt
 
Du skal tage alle kærnerne ud af et helt græskar og vaske dem rigtig grundigt.
Læg dem derefter ud på en bageplade med bagepapir på.
Drys så lidt salt ud over dem og lad dem tørre.
Læg dem derefter i ovnen i ca. 20 minutter (hold selv lidt øje med dem).
Du skal stille ovnen på 50ºC.
Når de er færdige skal du bare lade dem køle af og spise dem...
De smager fuldkommen som pistacienødder, sjovt og fedtfrit.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.037 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her