1 hvidkålshoved
250 g hakket kalv/flæsk
100 g bacon
50 g margarine
2 løg
rasp
salt og peber
1 tsk sennep
merian
1 æg
hvedemel
Tag bladene af hvidkålen, vask, blancher dem og lad dem dryppe godt af.
Skær bacon i tern og brun dem i den åbne gryde.
Svits hakkede løg til de begynder at tage farve og læg dem i en skål.
Det hakkede kød kommes i skålen sammen med rasp, æg og krydderier og blandes godt.
Læg flere kålblade taglagt over hinanden og fordel farsen herpå.
Rul dem sammen og ombind med bomuldsgarn.
Rullerne vendes i hvedemel og brunes i margarine.
Tilsæt ¼ l. kålvand og krydr med salt og peber.
Luk gryden og kog 5-8 minutter.
Afkøl gryden og luk den op.
Saucen jævnes eventuelt.