Logo

Proteinkugler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Squashkerner
Solsikkekerner
Sesamfrø
Hvedekim
Squashkernesmør
Jordnøddesmør
 
Rist kerner, frø og kim på et stykke olieret køkkenpapir og ristes i ovnen ved 200ºC, til de er lysebrune og knasende.
Eller de ristes over middelvarme i en jerngryde eller –pande med et tætsluttende låg, da kernerne har tendens til at springe lige som popcorn.
I begge tilfælde må de vendes lidt i olie, og der må røres i dem en gang i mellem.
Bland dem godt med de øvrige ingredienser og form massen til små kugler.
 
Tips: Squashkerner uden skal fra de såkaldte nøgenfrøede squash kan købes i visse helsekostforretninger.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 392 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her