280 g kyllinge-inderfileter
1 pk.kalkun bacon
1 iceberg salat
½ bk.rucola
10 cherry tomater
10 soltørrede tomater
½ bæger Minimum Salat-tern naturel
Dressing:
2 spsk olivenolie
4 spsk hvidvinseddike el.lys balsamico
1 spsk dijonsennep
havsalt
friskkværnet sort peber
evt. en knivspids rørsukker
Kyllingen krydres med salt og peber og grilles på grill eller grillpande. Skæres evt. ud i mindre stykker.
Baconen skæres ud i mindre strimler og steges i ovnen på bagepapir i 10 - 15 min. ved 200 º eller på grill.
Salaterne skylles og tørres grundigt. Iceberg rives i mindre stykker og blandes med rucola. Cherry tomaterne skylles og halvereres.
De soltørrede tomater skæres i strimler.
Alle ingredienserne vendes sammen, og Minimum Salat-tern drysses over.
Dressingen blandes/piskes og hældes over salaten eller serveres ved siden af i en lille portionsskål.
Tips: Dressingen kan gøres "blødere" ved at piske fromage frais i.