Logo

Korsicaner bøf

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 skiver oksefilet ca. 600 g
3 spsk olivenolie

Sauce:
1 fed hvidløg
1 mellemstort løg
200 g solmodne tomater
50 g stenfri oliven
½ tsk basilikum
1 spsk vineddike
salt
friskkværnet peber
persille

Skold tomaterne og flå dem - eller brug dåsetomater - hak dem.
Hak løg og hvidløg. Halver olivenerne.
Luk bøfferne ved at stege dem lynhurtigt på panden i olivenolie.
Sænk og giv bøfferne to - tre minutter yderligere på hver side.
Sæt bøfferne til side på et forvarmet fad.
Kom hvidløg og så løg på panden.
Når de er blanke, tilføjes tomater og basilikum.
Kog igennem og smag til med salt og peber.
Tilføj olivenerne.
Når de er varme, er saucen klar til at hældes over bøfferne.
Server med bagte kartofler eller pommes frites og flûtes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.518 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her