Logo

Koteletter med chiliris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

¼ tsk peber
10 g smør
½ spsk olie
4 koteletter

Chiliris:
½ lille chilipeber
½ spsk olie
2 tsk karry
4 dl løse ris
6 dl vand med bouillon

Sauce til salat:
3 dl yoghurt naturel/fløde 9%
1 bdt dild

Chiliris:
Hak chilipeberen fint og svits den i fedtstof sammen med karry i en gryde.
Tilsæt ris og rist blandingen let.
Hæld vand og bouillon, og dæmp varmen og læg låg på.
Kog risene i ca. 20 minutter.

Dildsauce:
Skyl dilden og hak den fint.
Bland den i yoghurten/den syrnede fløde og smag til med salt og peber.

Koteletter:
Drys koteletterne med peber.
Brun dem ca. et halvt minut på hver side ved god varme.
Dæmp varmen og færdigsteg dem ved svag til jævn varme ca. 4 minutter på hver side.

Tilbehør:
F.eks. salat af snittet iceberg salat (eller kinakål) og tynde agurkeskiver.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 670 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her