Logo

Porresuppe 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 porre
1 løg
15 g margarine
2 ½ dl vand
½ bouillonterning
1 ½ dl mælk
timian
50 g ærter
50 g gulerødder
½ dl fløde 13%
salt, peber og purløg

   
Porre og løg skæres i tynde skiver og svitses i margarinen.
Grønsagerne koger med suppen og timian i ca. 10 minutter.
Gulerødder og ærter tilsættes og koger herefter 5 minutter.
Suppen blendes.
Lad suppen koge op i gryden, tilsat fløden.
Smages til med salt og peber og pyntes med purløg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.165 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her