Logo

Dijonsauce 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(til ca. 4 personer)

½ dl dijon sennep,
1 spsk grove sennepskorn udblødte i ca. 1 dl vand,
1 dl hvidvinseddike,
2 spsk honning,
3 dl æblesaft,
friske blandede krydderurter (basilikum, kørvel, estragon, bredbladet persille),
125 g smør

Kom sennep i en tyk bundet gryde med lidt olie.
Lad det sautere af og til­sæt derefter eddiken og honningen samt de udblødte sennepskorn med vandet.
Lad det hele koge op og tilsæt derefter æblesaften.
Når saucen koger, tages den af varmen og piskes tyk med smørret.
Saucen smages til med salt og peber samt de friskhakkede krydderurter.
Saucen må ikke koges op efter tilsæt­ningen af krydderurterne, da de mister deres grønne farve ved kogning.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.017 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her