Logo

Majroesuppe med hvede - 7 fedt %

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g nye majroer med top
1 spsk urtebouillonpulver
¼ l sødmælk
60 g fuldkornshvedemel
ca. 1 tsk havsalt
1 knsp friskreven muskatnød
2 spsk smør
 
Majroerne befries for blade.
Fine blade befries for grove stængler, skylles og lægges til side.
Majroerne skrælles og skæres i ca.  ½ cm store terninger.
Majroeterningerne koges med 1 l vand og bouillonpulveret i 10 minutter for svag varme og under låg.
Fuldkornsmelet røres ud i mælken, blandes i den let kogende suppe og koges med under låg i yderligere 5 minutter.
Majroebladene hakkes fint. Suppen smages til med lidt salt og reven muskat, og smørret røres i.
Suppen anrettes og drysses med de hakkede majroeblade.


Tips: I stedet for majroer kan man bruge små nye hvide roer. Da roetoppen ikke er velegnet som grønt drys, drysses suppen i stedet til sidst med snittet purløg.


1 portion: ca. 620/150 kcal, 6 g protein, 7 g fedt, 16 g kulhydrat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.048 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her