Logo

Bornholmer omelet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En bornholmer omelet laves selvfølgeligt med sild. Retten her er perfekt som frokostret - hvis du altså kan lide sild. Server retten med et godt stykke brød til. Let og hurtigt at lave.


4 røgede sild
50 g margarine
4-5 æg
2 spsk vand
1 tsk salt
4-5 snittede radiser
purløg

*

Befri sildene for skind og ben og fileterne ristes et øjeblik i margarine på panden.
Æg, vand og salt piskes godt sammen og hældes over.
Ryst panden frem og tilbage mens omeletten stivner over svag varme.

Drys radiser og purløg over når overfladen er næsten stivnet.

Serveres i panden.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 3.057 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her