½ dl olivenolie
8-12 lammekoteletter
150 g røget medisterpølse eller almindelige pølser
salt
peber
Sauce:
2-3 løg
1 fed hvidløg
¼ dl skinketerninger
4 storetomater
1 tsk timian
1 laurbærblad
¼ dl vand
½ bundt persille
varm ovnen op til 170º.
Drys salt og peber over koteletterne.
Hak løgene fint, og skær tomaterne i små stykker.
Varm olien på en pande, og brun koteletterne.
Smid ikke olien ud.
Læg koteletterne i et ovnfast fad.
Kog pølsen i en gryde med vand i 5 min.
Skær pølsen i skiver .
Saucen:
Svits de finthakkede løg og hvidløg, som du presser, i olie fra koteletterne.
Tilsæt timian og laurbærbladet.
Tilsæt skinketærningerne, de hakkede tomater og vandet.
Lad det koge kraftigt, til saucen begynder at jævne.
Anbring pølseskiver ne over koteletterne, og hæld saucen over.
Stil fadet over i ca. 20 min., til koteletterne er møre.
Persillen hakkes og drysses over retten, inden den serveres.