Logo

Rissalat med tun

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

¾ dl løse ris (ca. 60 g)
1 dl ærter (ca. 60 g)
½ rød peberfrugt (ca. 50 g)
1 lille gulerod (ca. 50 g)
2-3 forårsløg (50 g)
1 dåse tun i vand
(150 g drænet vægt)

Dressing:
1 ½ dl Fromage frais eller Fromage blanc
4 spsk purløg
salt
hvid peber

Risene koges i 1 ½ dl vand tilsat lidt salt.
Ærterne tøs op.
Peberfrugten skæres i små tern.
Guleroden skrælles og rives groft.
Forårsløgene renses og skæres i tynde ringe.
Tunen drænes for vand og findeles med en gaffel.
De rensede og udskårne grønsager blandes med tunfisken og de kogte ris.
Purløg blandes i Fromage frais/Fromage blanc.
Dressingen smages til med salt og hvid peber.
Dressingen hældes over rissalaten eller serveres i en skål for sig.
Tips: Ønskes dressingen lidt tyndere, kan der tilsættes lidt letmælk eller et magert surmælksprodukt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.688 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her