4 store jomfruhummer
4 store kammuslinger
koriander
majskorn (popcorn)
Karry-vaniljeolie:
2 spsk karry
2 vaniljestænger
¼ l vindruekerneolie
salt
Flydende polenta:
100 g mælk
200 g fløde
50 g polentamel
25 g smør
salt
Jomfruhummer og kammmusling marineres i olien med koriander.
Karry-vaniljeolie:
Karry, salt og vanilje ristes i en gryde.
Olien tilsættes og det hele trækker en time og sigtes.
Flydende polenta:
Alle ingredienserne blandes, koges op og bages i ovnen i en time ved 180ºC under låg.
Popcorn:
Kornene poppes i karry-vaniljeolie og drysses med salt.
Jomfruhummerglace:
Traditionel jomfruhummerfumé nedkoges til saucekonsistens.
Jomfruhummer og kammusling steges ved lav varme, anrettes på varme tallerkener med flydende polenta og jomfruhummerglace og drysses ved bordet med karry-vanilje-popcorn.