Logo

Honningglaserede spareribs i mikroovn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

350 g kødfulde spareribs 7 cm lange
2 spsk klar honning
1 spsk soyasauce
1 spsk tomatpure
½ tsk sennepspulver
2 tsk hvidvinseddike
1 spsk engelsk sauce
1 tsk sesamolie
50 g kinakål
50 g bønnespirer
¼ lille grøn peber i skiver
1 knsp.kinesisk bl. krydderi

Læg kødet i et fad.

Bland honning, soyasauce, tomatpure, sennepspulver, soyasauce, eddike og engelsksauce.

Hæld blandingen over kødet og vend dem flere gange, så alt kød dækkes. Dæk fadet til og lad kødet marinere i ½ time.

Sæt kødfadet i mikrobølgeovnen og kog uden låg i 4 min. på højeste effekt. Vend kødstykkerne og køg i 10 min. på middel effekt og derefter 8-10 min. på høj effekt, til skyen er kogt ind og spareribstykkerne er glasserede.

Vend kødstykkerne 3-4 gange under kogningen.

Bland en skål sesamolie, bønnespirer peberfrugter med kinesisk blandingskrydderi, 5 krydderier. Kog i 2-3 min. på højeste effekt, indtil grønsagerne er møre men ikke overkogte.

Rør 2 gange under kogningen.

Læg de kogte grønsager på et opvarmet fad, læg de glaserede ovenpå og server.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.535 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her