500 g hvedemel
150 g smør
2 dl mælk
50 g gær
2 æg
2 tsk salt
32 coctailpølser
50-75 g reven mozzarellaost
æg til pensling
I en gryde lunes mælken til den er fingervarm.
Det vil sige, at den må ikke være varmere, end at man kan stikke sin lillefinger ned i mælken uden at brænde sig.
Hæld mælken i en skål og rør gæren ud i den lune mælk.
Tilsæt hvedemel, smør, æg og salt, mens I rører godt rundt.
Ælt dejen godt igennem og del den i fire.
Hver portion dej rulles ud til en rund pandekage, som skæres ud til 8 trekanter.
Læg en coctailpølse og et drys mozzarellaost på den brede ende af hver trekant og rul dejen sammen om pølsen mod trekantens spids.
Sæt hornene på en plade med bagepapir og stil dem til hævning med et viskestykke henover i ca. ½ time.
Hornene pensles med æg og bages på nederste rille i ovnen ved 225ºC i ca. 10 minutter til de er gyldne. Serveres lune