Logo

Karrysalat let

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hurtig og let karrysalat med cremefraiche

1dl cremefraiche 38%

1-2 dl cremefraiche 18%

½ tsk akaciehonning
200 g champignon
1 æble
hårdkogt æg
smør
karry
salt og hvid peber

*

De rensede champignon skæres i passende stykker og ristes i smeltet smør tilsat karry og afkøles.

De to typer af cremefraiche blandes og honning tilsættes.

Smag til med salt og peber.

Æblet skæres i små tern og kommes i.

Champignon tilsættes.

Hakket hårdkogt æg kan også tilsættes.

Pynt med hårdkogt æg, fx i både samt lidt grønt fx karse eller persilleduske.


Tips: Hvis de hakkede æg kommes i, mindskes holdbarheden.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.873 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her