Logo

Appelsinflæsk - frugtflæsk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

20 blade husblas
2 dl koldt vand
½ kg sukker
¼ l. vand
¼ tsk citronsyre
revet skal af 1 appelsin
1 dl appelsinsaft
2 spsk citronsaft

Husblasen udblødes 2 min. i 2 dl koldt vand.
Sukker, ¼ liter vand og citronsyre hældes i en gryde og stilles lunt
15 min., til sukkeret er smeltet.
Lagen bringes i kog.
Husblasen med vandet smeltes i sukkerlagen og koges heri 20 min. over svag varme.
Når der er slukket, tilsættes appelsinskal og frugtsaft.
Et glas- eller porcelænsfad, der er 20 cm på hver led, skylles i koldt
vand.
Saften hældes i og afkøles.
Massen skæres i firkanter, der trilles i tesukker og tørres nogle timer ved stuetemperatur, før de gemmes i dåser med pergamentpapir mellem lagene.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.573 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Afstemning
Lars Løkke’s parti Moderaterne
Effektiv reklame - klik her