Trækul: Direkte
Gas: Direkte/middel varme
Forberedelse: 15 minutter. Stegetid: 6 minutter
24 store rejer, pillede og uden tarmstreng
2 fed hvidløg, finthakkede
1 spsk hakket frisk dild eller ¼ tsk tørret
1 spsk hakket frisk estragon eller ¼ tsk tørret
12 skiver prosciutto
A. Hvis der bruges bambusspid, lægges de i koldt vand i mindst ½ time.
Vask og tør rejerne.
Læg dem i en skål sammen med hvidløg, dild, estragon, salt, peber og olivenolie (vær forsigtig med saltet, da prosciutto kan være ret salt).
Vend rejerne godt i marinaden.
Skær prosciuttoskiverne over på langs.
Pak hver af rejerne ind i en halv skive prosciutto.
B. Sæt rejerne på spid med en smule afstand.
Grill dem direkte over middel varme i 5-6 min, og vend dem en gang under stegningen, til de er lyserøde og faste. Server straks.