Logo

Andeconfit

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Gode, fede andelår (indkøbes hos slagteren).
Lidt andefedt eller gåsefedt. I mangel på bedre kan bruges ukrydret
svinefedt.
Laurbær
Timian
Hvidløg
Sort peber.

Lårene gnides ind i med ⅔ del salt og ⅓ del rørsukker.
Efter 2-3 timer skylles lårene og lægges i fedtet, hvorefter de simrer
med laurbær, timian, hvidløg og sort peber.
Når lårene næsten er møre tages de op og placeres i en bakke.
Fedtet hældes over andelårene.
Når andelårene skal serveres befrier man lårene for det værste fedt
og steger dem i ovnen med æbler til de er sprøde og gyldne.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.210 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her