Logo

Grillede majs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillede majs

Brug indirekte grillning - som snack eller som tilbehør til kød eller fjerkræ

 

4 majskolber med yderblade

havsalt

50 g smør, smeltet

 

Grill majskolberne ved lav varme, så de bliver gennemvarme og sorte på blade­ne.

Lad dern trække i alufolie i 30 minutter,

Fjern bladene, pensl med smeltet smør og drys med salt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.371 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her