Logo

Gulerødder i appelsinjuice

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tilbehør til 3-4 personer

½ kg gulerødder
3 dl friskpresset appelsinjuice
3 frisk laurbærblade, skåret i supertynde strimler
1 tsk havsalt
Friskkværnet sort peber
Evt. honning

Det kræver sin gulerod og appelsinjuice at lægge navn til denne ret! Invester økologisk - så er succesen næsten etableret.

Skræl gulerødderne og læg dem enkeltvis foran dig med enden til venstre. Hold kniven diagonalt og behold samme vinkel under hele processen. Drej grønsagen ¼ omgang og lav et snit ned igennem. Fortsæt på samme måde ved at dreje grønsagen en ¼ omgang efter hvert snit. Kassér enden eller spis den.
Kom gulerødderne og resten af ingredienserne op i en gryde og bring væsken i kog. Kog gulerødder indtil de er møre og behagelige. Væsken skal være kogt ind til en sirup. Man kan eventuelt spæde op med vand, hvis der opstår væskemangel under kogningen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.849 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her