2 æg
300 g sukker
1 ½ tsk vaniljesukker
1 knivspids salt
4 spsk med lille top kakao
75 g hvedemel
100 g smeltet afsvalet smør
Glasur:
125 g sigtet flormelis
1 spsk kakao
ca. 1 spsk vand
Pynt: Snittede mandler
Æg og sukker (den store mængde sukker gør kagerne specielle) piskes sammen.
Heri blandes vaniljesukker, salt, kakao, hvedemel og til sidst det smeltede, men afkølede smør.
Dejen fordeles i 14 smurte muffin- eller linseforme, der stilles tæt i en lille bradepande eller aluform.
Bages ved svag varme, 175ºC i 25-30 minutter.
Ved den lange bagetid bliver kagerne marengsagtige!
Når kagerne tages ud, synker de lidt sammen.
Når de er næsten kolde, tages de ud af formene og pensles med den
sammenrørte chokoladeglasur og pyntes med snittede mandler.