Logo

Tips: Stegning af kød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kød tilberedes ved høj varme i starten, så kødsaften bliver i kødet. Vend kødet med en tang i stedet for en gaffel, så der ikke prikkes hul og saften løber ud. Drys ikke salt på, inden tilberedningen - det trækker saften ud. Salt først bagefter.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 586 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her