Dej:
5 dl Minimælk
250 g Kærgården 60%
100 g gær
5 spsk sukker
½ tsk vaniljesukker
2 stk hele æg (L)
500 g fuldkornshvedemel
500 g hvedemel
50-75 g hvedemel
Sauce:
4 spsk ketchup
1 spsk sennep
1 spsk soya
2 tsk chili
1 tsk allround mix
1 tsk krydderurtemix
1 tsk salt
Lun mælken op og smelt kærgården heri.
Smulder gæren i og lad den blive opløst - husk mælken højest må blive fingerlunt.
Bland resten af ingredienser i og rør det godt sammen.
Sæt dejen til hævning i 30 min.
Del portionen i 2.
Slå dejen ud og rul den ud til en pølse og skær den i passende stykker.
Rul dejen ud til samme længde som pølserne.
Smør lidt sauce ud på dejen og rul den rundt om pølsen.
Lad den efter hæve i 15 min og bag den i 15-20 min ved 200ºC.