Lækker klassisk rabarbertærte opskrift - en tærte med opskrift
på hvordan man tilbereder den - Lækkersulten?
Blot et par friske rabarberstilke, lidt mandler og ingefær skal der til, udover
de almindelige basisingredienser.
2 personer. Er du
alene så nyd begge portioner. J
#
50 g smør
50 g sukker
75 g hvedemel
½ tsk bagepulver
50 g mandler
1 tsk frisk eller
syltet ingefær
1 æg
2-3 rabarberstilke
1-2 spsk sukker
Tilbehør: flødeskum
eller cremefraiche
*
Tænd ovnen på 175 °C.
Rør smør og sukker
blødt og tilsæt mel, bagepulver, hakkede mandler, hakket ingefær og det
sammenpiskede æg.
Pres dejen ud i to
portionstærteforme.
Vask
rabarberstilkene og skær dem i små stykker.
Læg dem på dejen og
drys med sukker.
Bag tærterne i ovnen
i ca. 20 min.
Server tærterne
varme, lune eller kolde med flødeskum eller cremefraiche.
Se flere dejlige desserter her
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin