Forret
1 ¼ dl majsmel
¼ liter mælk
2 æg
1 knsp salt
2 spsk olie
CHILISAUCE:
1 løg
150 g champignoner
1 spsk olie
1 pakke chili seasoning-mix
¼ liter vand
½ dl tomatketchup
salt
Portionen giver 10 pandekager.
Pisk majsmel, mælk, æg, salt og olie sammen. Bag pandekagerne 2-3 minutter på hver side ved jævn varme. Det er ikke nødvendigt at bruge fedtstof, hvis man bruger en pande med teflon-belægning. Hold pandekagerne varme.
Sauce: Skær løget i terninger, og svampene i skiver. Svits begge dele i en lille gryde i olien. Tilsæt krydderiblanding, vant og tomatketchup. Kog saucen småt et par minutter og smag til med sat.
Fold pandekagerne om saucen og servér dem varme.
Kan serveres som forret ved en "mexicansk middag", som natmad eller som snacks til en velkomstdrink.