Den er meget smagfuld og utroligt lækker. Du kan servere den med noget forberedt frisk tropisk frugt, jordbær eller bare øs den henover noget frisk passionsfrugt, du har most.
Til 6 personer
400 ml kokosmælk på dåse
4 æggeblommer, mellemstørrelse
75 g strøsukker
200 ml piskefløde, 38%
Kom kokosmælk i en teflon-pande og bring langsomt kokosmælken i kog.
Pisk samtidig æggeblommer og sukker sammen i en skål, indtil massen er hvid og cremet.
Pisk den kogende kokosmælk sammen med æggeblommerne og hæld blandingen tilbage på panden og steg ved svag varme under omrøring, indtil et tyndt lag klæber sig fast på bagsiden af træskeen.
Hæld blandingen over i en flad plastikboks og rør piskefløden i og lad det afkøle.
Dæk det så til og sæt i køleskabet i 1 time.
Nu kan du enten vende blandingen i en ismaskine eller sætte boksen i fryseren til massen er næsten hård.
Skrab blandingen ned i en blender og blend i kortvarige stød, indtil massen er jævn. Hæld massen tilbage i boksen og gentag endnu engang.
Sæt isen tilbage i fryseren og lad den blive næsten hård eller som ønsket.
Hvis du har lavet isen længe i forvejen, så tag den ud af fryseren og sæt den i køleskabet ca. 30 minutter før servering, så den tør lidt op igen.