Logo

Pasta med varm-røget ørred og persille 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g god pasta
200 g røget ørred
2 skalotteløg, fint snittede
1 lille bdtbredbladet persille, hakket
1 spsk olivenolie
salt
peber

Kog pastaen efter anvisning i en gryde med kogende let saltet vand. Hæld vandet fra og kom pastaen tilbage i gryden. Vend med skalotteløg, den plukkede fisk (uden ben) og persille. Smag til med salt og masser af frisk kværnet peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 493 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Afstemning
Hvad sker der med Grønland?
Effektiv reklame - klik her