Logo

Lammehjerter med æblefyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 lammehjerter
3 spsk olivenolie
4 dl rasp
4 spsk smeltet smør
1 dl finthakket bladselleri
1 dl hakket løg
1 ½ tsk friske salvieblade 
¼ tsk merian
Salt og friskkværnet peber
4 skrællede og udhulede madæbler
2 dl tør rødvin
 
Vask og rens hjerterne.
Opvarm olivenolien og brun hjerterne godt.
Kom rasp, smør, selleri, løg, salvie, merian, salt og peber i en skål, og
bland ingredienserne godt sammen.
Kom blandingen i hjerterne og de udhulede æbler.
Anbring hjerterne på midten af et ovnfast fad og læg æblerne udenom.
Hæld vinen over retten.
Den steges i en 175ºC varm ovn i 1 ½ time.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 654 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her