Logo

Svinekotelet med stuvet spinat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

To couverter

2 stk svinekoteleter uden ben
2 snittede skalotteløg
250 g rensede spinatblade
2 tsk dijon sennep
1 dl piskefløde
olivenolie
Salt og peber

Varm olivenolie på en pande og steg kødet 4 - 5 minutter. Krydr med salt og peber. Tag kødet fra og hold det lunt. Sauter løg på den sammen pande. Tilsæt spinat. Pisk sennep med fløde og kom det henover sammen med den stegesaft, der kommer fra kødet. Kog det igennem og smag til med salt og peber. Server til de gode koteletter.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 259 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her